zaterdag 18 oktober 2008

Het GCE Marktvooronderzoek

E CommerceWebwinkel blog

In ons marktvooronderzoek hebben we gekeken naar termen die een zo hoog mogelijk zoekvolume per maand hebben, een zo laag mogelijke concurrentie en lage kosten per klik. Heel veel mensen, zo'n 8100 per maand, voeren de term e commercewebwinkel in. Op basis van dit gegeven is de domeinnaam van deze blog vastgelegd:
http://e-commercewebwinkel.blogspot.com. En dat, terwijl we op zoek waren naar het zoekvolume voor marketing, internet marketing cursus en marketing webwinkel. Voor deze termen bleek wel een behoorlijk zoekvolume te bestaan, maar verreweg het meest voor de gekozen term. We hebben daarom de hoogst scorende termen in een blogdomeinen bij blogger vastgelegd en tevens de gewone domeinnamen. Het is namelijk van belang dat je domeinnaam hoogrelevante termen bevat die sterk te maken hebben met de markt die je gezocht en gevonden hebt.

Kort samengevat:
1. Het marktvooronderzoek heeft voldoende (minimaal 20) hoogrelevante en goed gezochte termen met weinig concurrentie opgeleverd.
2. De best scorende term leggen we vast in een domein van Blogger én in een gewoon webdomein. (Wij adviseren www.hosting2go.nl; ook voor GCE deelnemers i.v.m. goede ervaringen en prijs/prestatie. Tevens kunnen we u zo beter ondersteunen met uitleg.
3. Start blogging!

Veel succes! Hans Temming
gcedevelopment

ps, wilt u een tekst bijdragen aan deze internet marketing - e-commecercewebwinkel blog, meldt u dan bij gcesupport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten